Знаменитая история любви Шаха Джахана к ослепительной красавице Мумтаз Махал. Их страсть стала легендой под сенью садов Шалимар (Shalimar - в пер. с санскрита - сады любви).
Теперь аромат Shalimar в концентрации парфюмированной воды представлен в новом скульптурном флаконе с мягкими, полными чувственности изгибами и изящным черным галстуком. Этот новый дизайн интерпретирует классический флакон 1925 года, по праву считающийся шедевром декоративно-прикладного искусства. Дочь известного рок-музыканта из группы Rolling Stones Мика Джаггера - Джейд Джаггер создала современный вариант дизайна аромата Shalimar в стиле "гламур модерн". Частые путешествия в Индию наполняют ее творчество изумительно свежими красками, которые нашли отражение в произведениях молодой художницы.
Флакон-тестер (на фото) 90 мл. В розпив 35 мл без флакона. 1 мл - 9 грн. Оплата на картку ПриватБанка.
irkan - 10 мл інший форум - 15 мл
Сообщение отредактировал laverock - Суббота, 22 Октября 2011, 20:26
флакончик залишаю собі, вибачте. Дуже його хотіла. Гарна версія аромату. Сьогодні вечером напишу враження.
Добавлено (20 Октябрь 2011, 18:09) --------------------------------------------- Хочу поділитися враженнями, бо ця версія ОДП відрізняється і тут змінено не тільки дизайн флакона. Це гарна версія класичного Шалімара, випущена разом з Одою Ванілі. Композиція дуже гармонійна і багата, і всього тут в міру. Початкові гіркуваті цитрусово-бергамотові ноти влягаються досить швидко і в подальшому розкриття аромату просто “затягує”:). Композиція переходить у бальзамічно-смолянисто-амбровий акодр, на фоні якого добре виділяється пудровий ірис і менше троянди та жасмину. Квіткові ноти втримуються недовго, залишається тільки ніжна ірисова пудровість, не виражена, але відчутна, яка переплітається з м’якою, дуже гарною ваніллю (ваніль приємна, не кондитерська, не пересолоджена, має ледь помітну гірчинку), з пом’якшеними нотами смол та амбри, а також легесеньким димком. І ще відчувається в міру кремова, легко солодкувата дерев’янистість (щось санталоподібне) та трохи шкіри. По мірі розкриття аромат стає щораз глибшим, м’якшим, теплішим, огортаючим..але не безхарактерним. База тут дУже гарна – залишається багатою до кінця, не зводиться до відчуття одного-двох компонентів. Стійкість парфума хороша, добре відчувається впродовж дня, шлейф помірний. Дуже задоволена цією версією аромату. Та і сам флакончик із золотисто-бурштиновою рідиною просто зачаровує:).
Добавлено (23 Октябрь 2011, 18:04) --------------------------------------------- Доповню трохи свій попередній відгук. Щодо композиції, то вона дійсно багата і крім того може дуже переливатися – домінують то одні, то інші компоненти, тому аромат цікаво носити. А часом пахне благородно і по-гурманськи водночас, чудовими гіркуватими цукатами з мандаринових шкірочок на початку та запашними, солодкуватими, теплими бобами тонка в базі. Кожен раз, як одягаю, думаю, що ж я сьогодні почую:). Загалом видно, що до цього випуску аромату приклався митець, і не тільки парфумерний. Ще хочу зупинитися на самому флакончику, бо він також того вартує. Заслуговує уваги не тільки тим, що його створила художниця з відомим прізвищем. Вона добре зробила свою роботу, гідну Guerlain. Джейд Джаггер є також дизайнером ювелірних виробів і впродовж декількох років працювала креативним директором одного з відомих ювелірних домів. Тому до створення нового дизайну флакона для Шалімара підійшла саме з цієї позиції, надавши йому дуже гарну огранку. Флакон має всього шість граней-стінок, але вони розміщені під певними кутами і мають певну кривизну (зовнішня та внутрішня різниться). Очевидно завдяки цьому флакон добре “вловлює” світло та віддає гарне кришталеве сяйво, а також посилює колір самої рідини, захованої в ньому. Я довго його розглядала і не могла зрозуміти – чи це дійсно кришталевий флакон, чи це просто якісне скло + хороша робота майстра?:)) Одним словом, суцільна естетична насолода:). Думаю, любителів потішить.
Закрийте темку, будь ласка.
Сообщение отредактировал laverock - Воскресенье, 23 Октября 2011, 19:04