| Леді | Дата: Вторник, 02 Июля 2013, 16:40 | Сообщение # 1 |
 Знаток
Статус: Offline
| Запрошую розпити аромат тендітної японки Keiko Mecheri - Loukhoum. Аромат східний, квітковий. Перші нотки - глід Нотки серця - троянда, мигдаль, квіткові ноти Нотки бази - мускус, ваніль, білий мед, деревні ноти. Флакон планую викупляти як на фото. [img] [/img] на розпив надихнув один комент з фрагрантіки "Лукум у меня ассоциируется с моим маленьким сыночком. Это нежная розовая бархатная щечка,когда он только проснулся и я целую его. Такая не кондитерская,а душевная сладость и хочется вдыхать ее бесконечно" Маю надію мої очікування справдяться) Флакон 50 мл. У розпив - 40 мл та флакон. Флакон тому, хто забронює більшу кількість.
Замовила флакончик - буде в кінці липня!!! Знайшла хорошу доставку - тому ціна трошки знизилася) Yalta - 3 мл - оплачено - повернено
Вільно 37 мл та флакон Дами, маю на жаль погані новини. Проблеми з доставкою відкладають прибуття флаконів на невизначений термін. Тому прошу вибачити за надії та сподівання. Хто оплатив - через переписку уточняю реквізити та повертаю гроші. Якщо мої флакони колись таки прибудуть - то відкрию розпив із флаконом на руках. Не судіть строго
Сообщение отредактировал Леді - Суббота, 20 Июля 2013, 12:25 |
| |
| |
| Yalta | Дата: Вторник, 02 Июля 2013, 19:37 | Сообщение # 2 |
 В парфюмерном раю
| 3 мл, пожалуйста
|
| |
| |
| Леді | Дата: Вторник, 09 Июля 2013, 17:51 | Сообщение # 3 |
 Знаток
| Yalta, записала) Замовила флакончик - буде в кінці липня!!!
Добавлено (09 Июль 2013, 16:51) --------------------------------------------- Запрошую на розпив - 37 мл та флакон вільні Дами, маю на жаль погані новини. Проблеми з доставкою відкладають прибуття флаконів на невизначений термін. Тому прошу вибачити за надії та сподівання. Хто оплатив - через переписку уточняю реквізити та повертаю гроші. Якщо мої флакони колись таки прибудуть - то відкрию розпив із флаконом на руках. Не судіть строго Дякую всім за розуміння та теплі слова)
Сообщение отредактировал Леді - Среда, 17 Июля 2013, 18:17 |
| |
| |